Paradice Hotel ★★★★

Ξενοδοχεία Χανιά Πληροφορίες

Το “ξενοδοχείο Paradice Χανιά” στον Σταυρό, Χωραφάκια ακρωτήρι Χανιά διαθέτει ιδιόκτητο πάρκινγκ, είναι το ιδανικό μέρος για ενοικιαζόμενα δωμάτια. Ανηκουμε στην κατηγορία ξενοδοχεια με πισινα χανια και bar ώστε να απολάυσετε τη διαμονή σας στα Χωραφάκια Χανιά.

Για μεγαλύτερη ποικιλία τα Κουνουπιδιανα βρίσκονται μόλις 6 χλμ οπού υπάρχουν 3 μεγάλα σουπερ μάρκετ, βενζινάδικα, τράπεζες και την κοντινή αγορά στα Κουνουπιδιανά.

Διακοπές Χανιά Κρήτης, συλλογος ξενοδοχων χανιων

Το ακρωτηρι προσφέρει της πιο όμορφες παραλίες των Χανιών, μερικές από αυτές είναι Ο Καλαθάς, Ο Αγ Ονούφριος Μαχαιριδα ,Τερσανα, Μαραθι , Λουτράκι, και βεβαία τη παραλία του Σταυρού η οποία βρισκετε 250 μετρά από το ξενοδοχείο μας
Μοναστήρια και εκκλησιές παίζουν μεγάλο ρολό εδώ , κοντά μας βρίσκετε  το μοναστήρι του Γουβερνετο η αλλιώς ο Άγιος Ιωάννης ο Ερημίτης. Το μοναστήρι Καθολικό το όποιο κτίστηκε σε ένα άγριο φαράγγι και μετά εγκαταλείφτηκε αλλά μπορείτε να το επισκεφτείτε
Έχουμε κάποια από τα πιο σημαντικά μνημεία κοντά μας.

Τουριστικες πληροφοριες Xανιων

Εστιατόρια και Ταβέρνες Χανιά

 

  • SEA VIEW STAVROS BEACH

Ολα τα γεύματα μαγειρεύονται σε υψηλής ποιότητας ελαιόλαδο και χρησιμοποιούνται φρέσκα τοπικά προϊόντα τα οποία σερβίρονται στο οικογενειακό εστιατόριο μας που βρίσκεται πάνω στην παραλία του ΖΟΡΜΠΑ.

 

Τους τάφους του Βενιζέλου, το Ενετικό λιμάνι και πολλά αλλά, Εδώ στο Paradice Hotel  στο ακροτιρι είναι πολλά τα μέρη που μπορείτε να επισκεφτείτε Μεταξύ αιτούν μερικά είναι :
Παλιοχωρα, η παραλία φαλασαρνα, Η πανέμορφη παραλία στο Ελαφονισσι. Ο μαγευτικός Μπάλος, Το παραδοσιακό χωριό Μίλια και επίσης το πανέμορφο μας φαράγγι τη Σαμαριάς. Όλα μέροι μαγικά για τις διακοπες σας.
Για της βραδινές σας εξόδους μπορείτε να πιέτε ένα ποτήρι ουζι και παραδοσιακές λιχουδιές  στο όμορφο μας λιμάνι η για η να πατέ για ποτό και χορό σε ένα από τα πολλά κλαμπ στην Αγία Μαρίνα η στο Πλατάνια
Με τόσα να δείτε και να κάνετε δεν θα απογοητευτείτε, Πάρτε την οικογένεια στο σινεμά, η για σκοποβολή, η για ιππασία, για αυτούς που θέλουν να μάθουν περιστέρα για την ιστορία της Κρήτης υπάρχουν και πολλά μουσεία το αρχαιολογικό, το Ναυτικό Μουσεία το Βυζαντινό Μουσείο, το νησί του Αγ Νικόλα στο κόλπο της Σούδας και τα αρχαία στα Άπτερα.

Κρητη τουριστικος οδηγος

Ξεκινάμε από τα Χανιά και κατευθυνόμαστε προς τα νοτιοανατολικά στο δρόμο για τη Σούδα. Στο 3ο χιλιόμετρο της διαδρομής συναντάμε παράκαμψη προς τα δεξιά που οδηγεί στη Μονή Χρυσοπηγής ή Ζωοδόχου Πηγής.

Ιδρύθηκε από τη χανιώτικη οικογένεια Χαρτοφύλακα γύρω στο 1600. Στην πύλη της υπάρχει επιγραφή και κάτω απ’ αυτή οικόσημο της οικογένειας των ιδρυτών και η χρονολογία 1863, οπότε πιθανότατα ανακαινίστηκε.

Η μονή περιστοιχίζεται από τείχος. Στη μέση του τειχισμένου χώρου βρίσκεται ο τρίκογχος ναός με τους τρεις τρούλους, αφιερωμένος στη Ζωοδόχο Πηγή. Στη μονή φυλάσσονται σημαντικά έγγραφα.